Direct contact? | Bel: 0318 488502 | Mail: training@asphalia.nl

Video leren

24 maart 2014
e-learning-ehbo

Het nieuwe leren doe je via Asphalia Training

Asphalia Training bied een innovatie op het gebied van leren binnen een digitale leeromgeving. Namelijk via je telefoon, tablet of computer kan je, waar dan ook modules volgen op het gebied Veiligheid. Hierbij moet je denken aan BHV, EHBO en diverse industriƫle veiligheidstrainingen. Aan een digitale leeromgeving is niet veel nieuws. Het gebruik van Video binnen een dergelijke leeromgeving wel! Vaak is dit vanwege de kostbaarheid van video, montage etc. niet haalbaar. Asphalia Training heeft gemerkt dat er minder behoefte is aan balast en meer aan kwaliteit. Hierdoor verspillen we minder tijd en zijn we stukken effectiever als het gaat om het behalen van doelstellingen; zoals het behalen van een BHV, EHBO of SOG Certificaat.


De instructievideo’s waren duidelijk en goed te verstaan. Het beeldmateriaal is een goede versterking op de theorie. De vraagstelling in het examen was erg duidelijk en de tijd voor het examen was ruim voldoende. De online helpdesk was goed geregeld, je krijgt snel en duidelijk antwoord op de vragen.

Joris Bourgonjen – Online EHBO Cursus


Voorbeelden van de leeromgeving

video in omgeving
introductie
videoleeromgeving
traject-overzicht

 

overzicht EHBO leeromgeving
video-per-onderwerp
Toetsen
Navigatie

Het was prettig om snel door de stof heen te gaan. Een prima oplossing als je weinig tijd hebt om te leren. De combinatie met een praktijk sessie is ideaal, meer heb je eigenlijk niet nodig. Het lijkt me ook handig om het op deze manier de volgende keer te herhalen.

Owen Poulssen – Online BHV met praktijksessie


Certificaat

Wil jij ook super snel je Certificaat? Dan is leren met onze video leeromgeving echt iets voor jou!
Bij elke video cursus ontvang je na het volledig doorlopen van de cursus een theorie certificaat verstrekt door Asphalia Training. Eventueel zijn er opties om een certificaat van een examenbureau te ontvangen. Hiervoor kunnen wel andere eisen gesteld worden of moet je nog een examen of praktijk sessie mee lopen. Stel je vraag voor meer informatie.


Voordelen van online leren:

  • Geen onnodige ballast
  • Leren op je eigen tempo
  • Persoonlijke instructeur
  • Snelle manier van leren
  • Perfect te combineren met praktijksessie
  • Snel je (theorie) certificaat

Direct Starten


Beschikbare Cursussen volgens video leren

Op dit moment zijn er een viertal digitale leeromgevingen ingericht. Hier onder vindt je de vier beschikbare trainingen.

Naast de bestaande omgevingen werken we continu aan verbetering van onze leeromgeving, video’s en aanverwanten. Tevens zijn er momenteel verschillende cursussen in ontwikkeling en worden er uitbreidingen gemaakt op bestaande cursussen. Ook is de online leeromgeving specifiek per bedrijf of per branche aanpasbaar. Graag gaan we om tafel om de mogelijkheden door te nemen. Neem dan contact met ons op.


About Peter Jantz

Peter Jantz heeft in 1998 Asphalia opgericht en is nu algemeen directeur en eigenaar van Asphalia Safety Group. Het moederbedrijf achter diverse Asphalia bedrijven; allemaal gespecialiseerd in specifieke veiligheidsoplossingen.

Comments are closed.

© 1998-2014 Asphalia training b.v. | Onderdeel van de Asphalia Safety Group                    Ontwikkeld door Profit Learning - Tel: 038 7507009